MEGÉLNI VAGY FOTÓZNI?

Megvan? Szívből jövő kacagás, önfeledt boldogság, és ahogy a mosolyod még kanyarulásnak sem indul, már hangzik is: ”Ezt le kellene fotózni! Várj, csinálok egy fotót! Maradj így! Még egyszer! Csíz, vízibicikli, stb.”, kifejezések teszik még izgatottabbá a pillanatot. Jó ez így?

BIZTOS, MERT VAN EGY MÁSIK VÉGLET

Amikor már sehova nem visszük magunkkal telefonunkat. Nehogy bűnbe essünk. Éljük meg a pillanatot jelszóval! Ki is próbáltuk egyszer, a gyerekeinkkel együtt töltött éttermi vacsinál: zéró telefon, csak egymásra figyelés. És mit ad Isten?! Aznap esti fellépő Pápai Joci előadóművész, akivel mindemellett még fotózkodni is lehet! HURRÁ! Ugye már halljátok is? “Anyuci, mi is oda mehetünk? Csináltok egy képet?” 🙂

PLUSZ 1 SZAKMA

Hírportálon olvastam, hogy “Két perc alatt annyi új fotó kerül fel a világ legnagyobb közösségi oldalára, mint amennyit az egész emberiség készített a XIX. században.” Szóval lassanként kellő rutin birtokába jutunk. Ha még szorgalmasak is vagyunk, és törekszünk a tökéletességre, határ a csillagos ég! Végül profi fotográfussá avanzsálódunk.(Mondjuk én pont nem):) Inkább vissza is térek fő mondandómhoz.

fotózáswww.tevagyalegjobbanya.hu

ARANY KÖZÉPÚT

Meg kell találnunk a határt. Legyen miénk az élmény, de maradjon meg az emlék, a videó és a fénykép.

ELJÖN AZ IDŐ, AMIKOR MANÓKÁINK MEGKÉRDEZIK: ”MILYEN IS VOLTAM?”

Elmesélhetjük, az is csodás. De mennyire jó, ha meg is tudjuk mutatni nekik hogy, ők is voltak cuki picik. Nagyszerű láttatni velük, ahogy először átfordultak vagy felálltak, meghallgatni gőgicsélésüket. Újra nézni, ahogy fogták ujjunkat etetés közben vagy épp, ahogy grimaszaikat próbálgatták és legédesebb nevetésüket hallatták.

anya

Szerző: György-Bodó Beáta

Inspiráció:delmagyar.hu


Kedves Olvasó! Ha tetszett a cikk és másokkal is megismertetnéd avagy hozzászólásodat ide kattintva megküldenéd nekem örömmel fogadom! Ha szívesen felhasználnád, kérlek azt jogszerűen tedd, tekintettel arra, hogy cikkeim szerzői jogvédelem alatt állnak, írásbeli hozzájárulásomat szíveskedj kérni az anyagok alkalmazásához. Köszönöm együttműködésed!

György-Bodó Beáta

György-Bodó Beáta

György-Bodó Beáta vagyok, 35 éves 3 gyermekes Anyuka. Oldalam létrehozását 3-4 éve tervezem amióta megfogalmazódott bennem, hogy Anyának lenni nem is olyan egyszerű! :)

Szólj hozzá