CSALÁDKARANTÉNNEVESSSZERESSVERS NEKED

AMIT TŐLED KAPHATNAK, NÉLKÜLÖZHETETLEN AZ ÉLETNEK.

EGY VERS, SZERETETTEL NEKED…

Ha időm engedte volna, annyi mindent írtam volna.

Most nem idő kérdése, el kell mondjam, hogy szükség van RÁD! Nő, Anya, Mama, légy bárki ki a női nem méltó tagja.  Kellesz a világnak, a családnak, a férfinak, a gyereknek jobban, mint valaha.

Te tudod megadni azt, ami a mindennapok érzelmi asztalára a betevőt jelenti. Szeretetet, tiszteletet, békét most a világod csak általad veheti.

Nehéz a férfinak, ki utolsó verejtékéig küzd, hogy haza ételt vigyen. Ha munkája nincs is, de családjának megélhetést teremtsen.

Nehéz a gyermeknek, ki nem érti, miért kaphat ennyit az otthon melegéből. Nem érti, hogy lettek tanárai, edzői, pajtásai gondos szüleiből.

Hiányoznak nagyszülei, vajon hogy lehetnek? „Biztos gondolnak ránk, hisz szeretnek”. Nehéz bizony mamának, papának is a szeretetet házon kívül hagyni, belülről pedig a félelemtől megszabadulni.

És ott vagy Te, ki lehet, hogy dolgozol is, vagy nem, de nem bánod, hisz vár rád 1000 otthoni teendő hajnaltól éjfélig, amit -szeretettel ugyan- de muszáj ellátnod.

Sírtál már? Nem volt időd? Majd fogsz, mert nehéz, de azt mondják, jobb lesz!  Kérlek higgy benne, de a legjobban magadban. Ragadj kardot, pajzsot, védd meg a családod!  Hogy mivel? Azzal, ami a fegyvered: a szívedben lévő igaz tisztelet, és szeretet.

Csak TE vagy képes békét tartani a családban. Bírd mozgásra apát, gyereket, magadat bátran. Szédelegve tudsz csak ugrálni a fáradtságtól, megértelek, de nevetésre, energiára van szükségetek, különben a szomorúság maga alá temet.

Adj könyvet szeretteid kezébe, vagy olvass szépet számukra. Legyen ott szerelmed is, ki ugyanúgy fél a bizonytalanságtól, de nem mutatja. Tedd el a telefont, hagyd a híreket, maradék erődet csak belülről növelheted.

Képes vagy rá! Te vagy az a csoda, akiben, ha 1 csepp szeretet is lakozik és ápolod, pillanatok alatt millióvá alakíthatod. Adj belőle bátran szeretteidnek, mert mit tőled kaphatnak, nélkülözhetetlen az életnek.

Szerző: György-Bodó Beáta

anya


Kedves Olvasó! Ha tetszett a cikk és másokkal is megismertetnéd avagy hozzászólásodat ide kattintva megküldenéd nekem örömmel fogadom! Ha szívesen felhasználnád, kérlek azt jogszerűen tedd, tekintettel arra, hogy cikkeim szerzői jogvédelem alatt állnak, írásbeli hozzájárulásomat szíveskedj kérni az anyagok alkalmazásához. Köszönöm együttműködésed!

 

György-Bodó Beáta

György-Bodó Beáta

György-Bodó Beáta vagyok, 35 éves 3 gyermekes Anyuka. Oldalam létrehozását 3-4 éve tervezem amióta megfogalmazódott bennem, hogy Anyának lenni nem is olyan egyszerű! :)

Szólj hozzá